Referanseprosjekter

TrioVing har levert løsninger til hundrevis av bygg – alt fra store signalbygg til mindre prosjekter. De siste årene har vi for eksempel levert løsninger til over 100 nye og ombygde hoteller, 38 rådhus, 889 skoler og 229 barnehager, et ukjent antall kontorbygg i alle størrelser og utforminger. Her kan du se udvalgte prosjekter:
Stavanger konserthus

 

Stavangers konserthus har to hovedseksjoner; flerbrukssalen og orkestersalen. Om sistnevnte sies det at den ligger beskyttet av et skall av betong – som et instrument i sin kasse. For oss som har levert sikkerhet og trygghet til bygget, er dette musikk i våre ører.

Regjeringskvartalet

 

H-blokka er midtpunktet i regjeringskvartalet. Bygget sto ferdig i 1958 og var et av hovedstadens første høyhus. Bygget har frem til hendelsene 22. juli 2011 huset Justis- og politidepartementet, og etter en påbygging med to etasjer, statsministerens administrasjon. TrioVing har gjennom de forskjellige bygge- og moderniseringsfasene stått for leveransene av låser, beslag og adgangskontroller.

Den Norske Opera

 

Norges nyeste prestisjebygg har et bruttoareal på 49 000 kvm. fordelt på ca. 1 100 rom. Adgangskontroll og sikkerhet var en viktig del av prosjektet. TrioVing ble valgt som leverandør blant annet av låser og beslag.

Statoils hovedkontor

 

Drøyt 2 000 ansatte blir i løpet av 2013 samlet i nytt bygg på Fornebu. TrioVing har ansvaret for at alt åpnes og lukkes som det skal i det drøyt 66 000 kvm store bygget.

DnB hovedkontor

 

Storbankens nye hovedkontor består av hele tre bygg i Barcode-rekken, et areal på til sammen 80 000 kvm. Bankvirksomhet er blant de mest krevende bransjer når det kommer til sikkerhet. TrioVing ble nok en gang valgt som samarbeidspartner.

Arcus på Gjelleråsen

 

Nordens mest moderne produksjons- og distribusjonsanlegg for vin og brennevin utgjør hele 50 000 kvm. Selskapets viktigste merkevarer er Linie aquavit, Vikingfjord vodka og Braastad cognac – store utfordringer for oss som har prosjektert og levert løsninger for adgangskontroll og sikring av verdier.