Prosjektavdelingen og BIM

TrioVing har helt siden starten i 1864 vært involvert i de fleste store og kjente byggeprosjekter i Norge. Vi tilbyr landets råeste prosjekteringsmiljø for lås og beslag, til hjelp for byggherrer, arkitekter og entreprenører.

Prosjektavdelingen i TrioVing detaljprosjekterte nesten 90 000 dører i 2012. De 10 siste årene har vi detaljprosjektert mer enn 500 000 dører! Vi kan bistå både med rådgivning og full prosjektering – alt etter kundenes ønsker og behov. Vi setter for eksempel opp beslaglister som tilfredsstiller gjeldende lover og regler med hensyn til brann, rømning, forsikringskrav og selvfølgelig Universell Utforming.

Den Norske Opera & Ballett er bare et av de spennende prosjektene vi har hatt gleden av å være med på. Dette har gitt oss en erfaring vi gjerne deler.

I TrioVing jobber vi målrettet med BIM. Vårt mål er å kunne levere BIM-dørløsninger som er verdiskapende for våre kunder og samarbeidspartnere.

Vårt eget program ASSA ABLOY Openings Studio™ for spesifikasjon av dører, lås og beslag kan overføre informasjon og geometri til og fra BIM-verktøyet via en add-in modul.

Våre dørløsninger med lås og beslag i 3D inneholder all relevant informasjon om produkter, inkludert artikkelnummer og linker til detaljert informasjon som produktdatablad og EPDer (Enviromental Product Decleration). Denne informasjonen gjøres også tilgjengelig i BIM-verktøy for produksjon og drift.