Meld deg på opplevelser på Høstturen!

/Other/triovingNO/hostturen-14/forsidebilder-turer.jpg

Til alle deltagerne på årets høstmøte!

En annen justering fra tidligere år er at vi allerede nå kan bestille spesialsydde aktiviteter på de dagene som ikke har faglig program. Vi vet at mange tidligere har vært litt tilbakeholdende med å bestille aktiviteter på forhånd. Grunnen til at vi forsøker dette i år er at vi er tilbudt spesialsydde aktiviteter for oss – og bare oss. Enkelte av disse aktivitetene tar det litt tid å planlegge, slik at vi faktisk ikke ville klare å gjennomføre dem dersom vi bestiller først når vi kommer ned til Malta. Som dere vil se er noen av tilbudene avhengig av et minsteantall deltakere.

Man kan jo aldri garantere for vær og føreforhold, men generelt er været på Malta i september veldig stabilt og godt, og Odd Harald og Morten har testet flere av disse mulighetene og kan anbefale dem på det varmeste! Dette får du ikke andre steder!
Påmeldingen til disse aktivitetene er bindende. Det vil si at dersom det blir mange nok påmeldte og turen blir gjennomført så får dere faktura på antall påmeldte deltakere uansett om dere velger å delta eller ikke. Dersom det ikke påmeldes nok deltakere eller aktiviteten, av en eller annen grunn blir avlyst, skal dere ikke betale noe som helst.
Påmeldingsfrist 11.august klokken 12:00.

Blant  godbitene er ;

Mandag: Ledsagertur til Golden Sands og Meridiana Vingård

Tirsdag: Svøm med Tunfisk

Torsdag: Gozo

Fredag: Den Blå Lagune

Valgfrie dager: Golf

Valgfri dag: GoCart