Tur til naboøya Gozo – og kjøring med jeep

/Other/triovingNO/hostturen-14/gozo.jpg

TORSDAG

Heldagstur: 09:00 - 17:00
Minimum: 35 personer
Pris: kr. 1.100,- faktura blir tilsendt.

Dette er en morsom og underholdende måte å oppleve Maltas søsterøy Gozo på. 5 personer får hver sin jeep til disposisjon. 1 person velges som sjåfør (dere kan selvsagt bytte på). En liten og morsom utfordring når det gjelder Malta er selvfølgelig høyreratt og venstrekjøring. Men, ta det rolig; de fleste veiene vi skal kjøre på har ikke trafikk – de er helt nede ved stranden og klippene!

Vi får utdelt en oppgavebok, med diverse spørsmål og utfordringer som løses rundt om på øya. Lette og morsomme spørsmål som gjør oss kjent på de mest spesielle stedene på Gozo.
Meningen med turen er å bli kjent med lokalmiljøet og oppleve Gozo sammen på en uhøytidelig og morsom måte. Stikkord for dagen er sol, kose seg, oppleve Gozo, samhold, tid til å slappe av, ta en pils, se i butikkvinduer... Husk å kjøpe lokal honning, soltørkede tomater og den spesielle Gozo geitosten, samt strikketøy!!!


I løpet av formiddagen møtes alle til felles lunsj på et dertil egnet sted (avhengig av størrelsen på gruppen). Vi vil velge den beste løsningen her basert på antall deltagere. Det kan bli grilling ved det magiske «Blå vinduet» eller et annet egnet sted.

 
Etter en lang god lunsj i typisk Gozo stil, begir vi oss tilbake til Havna for returen til Malta og en stopp i Den Blå Lagune på veien hjem for et ettermiddagsbad!