En god historie....

/global/scaled/3527x1538x33x8x1000x435/Other-Trioving-Illustrasjonsfoto-GAMLELASER.jpg

Den første nøkkelen stammer helt tilbake til faraoenes tid. Nøkkelen var, som låsen, laget av tre. Nøkkelen ga status. Den fortalte omverden om at den som bar nøkkelen, var i besittelse av verdier.

Under antikken så den første nøkkelen av metall dagens lys. Den var så stor og tung at den måtte bæres over skulderen!
I romertiden konstruerte datidens ingeniører låser som fremdeles danner basis for mange av vår tids utgaver.     

Nytenkning i sikkerhetens tegn – siden 1864
TrioVing har eksistert helt fra 1864. Allerede den gangen leverte vi beslag til de fleste av samtidens betydelig bygninger som Nationaltheatret, Historisk Museum og Nasjonalgalleriet.

Nesten 100 år senere, i 1957, skapte Tias Eckhoff  den velkjente trekantnøkkelen som mange barn hadde i snor rundt halsen.
Vi har alltid hatt døren på gløtt for ideer til forbedringer. I 1972  utvikler TrioVing en ny og bedre nøkkel som enda flere barn får i snor rundt halsen.
I våre dager har behovet for sikkerhet endret seg betraktelig. Metodene til dem som vil oss vondt, blir frekkere, smartere og mer avanserte. Den viktigste oppgraderingen av TrioVings standardsylinder på over 30 år er lansert; d12.

 
Tiden står ikke stille og utviklingen går bare fortere og fortere, nøkkelen kan i dag også være bare en finger, en brikke eller en fjernkontroll og det aller siste er at man styrer låsen sin ved hjelp av mobilen. Les mer her