Dørautomatikk 1-dags kurs

/global/scaled/5616x2437x0x356x1000x435/Other-Trioving-Kompetansesenter-Mennesker i hall_COLOURBOX3366127.jpg

Hva gir kurset deg Teoretiske og praktiske oppgaver som vil gjøre deltakeren i stand til å installere, programmere, idriftsette og vedlikeholde slagdør automatikk. Skille enhetene fra hverandre, hva de heter, hva de benyttes til og hvordan de fungerer sammen, for å oppnå kunnskapen om komponenter og funksjonalitet. Få nødvendig oversikt og innsikt, som gjør det mulig å gjennomføre en installasjon og eventuelt finne andre riktige løsningen. Kunne betjene utstyret. Formidle/undervise andre (inkludert egne kunder) i daglig drift. Kunne foreta feilsøking og diagnostisering av produktene.

Hvem er kurset for
Kurset er reservert for montører, låsesmeder, el-installatører og sikkerhetsselskaper som arbeider profesjonelt med elektroniske låser og adgangssystemer mot sluttbrukere.

Forkunnskaper (nødvendige)
For å kunne oppnå ferdigheter innen installasjon og vedlikehold, forutsettes det at deltaker har grunnleggende kjennskap om elektrisitet. Helst (Grunnkurs elektro).

Kursholder
Jan Bruun

Emneoversikt

  • Festeunderlag
  • NS-EN16005
  • Installasjon
  • Kobling

Gjennomføring

  • Kurset går over en dag (Kl. 09:30- 16:00)
  • Maksimum 6 deltagere pr. kurs – Minimum 4 deltagere.

Praktisk informasjon
 Eventuelle hotellopphold er ikke inkludert i kursprisen, og du må selv ordne med bestilling. Vår samarbeidspartner Thon Hotel Ski, ligger i Ski sentrum, 5 min. fra TrioVing med bil.
 
Lunsj er inkludert

Kursavgift
Kr 0,-.

Generelle vilkår for kurs hos TrioVing

Ved behov for kurs utenom fastsatte datoer kontakt;
kurs.trioving@assaabloy.com
Tlf: 69 24 52 00 

Kommende kurs:

Dato: Kurs/Sted: Ledige plasser:
Fra: 7 jun 2017
Til: 7 jun 2017
Dørautomatikk/Ski 6 Påmelding