TrioVing Sikkerhetssenter

/Other/triovingNO/Mennesker/TVSS-mann_524x224.jpg

Kontakter du et TrioVing Sikkerhetssenter, skaffer du deg tilgang til detaljert kunnskap og erfaring innenfor planlegging, prosjektering, montering, testing, igangsetting og vedlikehold av sikkerhetsprodukter og -systemer. Samtidig får du tilgang til et utall produkter som kan være med på å sikre hverdagen din.

Et TrioVing Sikkerhetssenter kan ta alle typer av arbeid med låser, beslag og andre sikringstiltak. Det innebærer at vi på den ene siden kan være samarbeidspartner med arkitekter og rådgivende ingeniører under planlegging og prosjektering av store monumentalbygg – og på den andre siden være en god samarbeidspartner for den lille bedriften på hjørnet. Vi stiller også mer enn gjerne opp hos en huseier for utskifting av en enkelt låssylinder, enten han har mistet en nøkkel eller ønsker økt sikkerhet.

Ingen bedrifter er like. Ikke rådene fra TrioVing Sikkerhetssenter heller. Det tryggeste er derfor å be om en befaring. Sikringstiltak fra oss er skreddersøm. Ofte vil vi nok foreslå bruk av standardmoduler i form av låser og andre sikringselementer. Det er likevel kombinasjoner av elementene som kan skille deg fra nabobedriften.
Alle ansatte i et TrioVing Sikkerhetssenter har gjennomgått organisert opplæring og er autorisert av oss. Myndighetene stiller ulike funksjonskrav til forskjellige typer bygg. Ditt Sikkerhetssenter har full oversikt og kan levere lås og adgangssystemer for alle sikkerhetsnivåer. Lokal tilknytning og nær kontakt med lokale myndigheter, forsikringsselskaper og næringsdrivende sikrer effektiv og korrekt gang i ditt prosjekt.

Finn ditt nærmeste TrioVing Sikkerhetssenter her.