Bolig

Sikkerhet og avlåsning er en balansegang. Hjemme skal du kunne føle deg trygg, uten at du er nødt til å barrikadere deg med mange og de mest avanserte sikkerhetsløsningene. Samtidig vet du at ubudne gjester alltid velger minste motstands vei og derfor må du sørge for at forholdene ikke legges til rette for innbrudd og tyveri. Vi har løsninger som sikrer boligen på alle måter, og på samme tid lar deg og dine oppleve en enkel og bekvem hverdag.


Klarer du å tenke som en tyv?
Er du på tur i skogen, går du utenom kratt og bratte skrenter. Slik er det også for en tyv på jakt etter verdisaker. ”Mestertyven” du ser i spenningsfilmer, finnes knapt i virkelighetens verden. De fleste innbrudd foregår på høylys dag og skjer spontant når fristelsen blir for stor.

Husk at tyven er en engstelig person når han beveger seg inn på fremmed eiendom – og med god grunn. Hvis det krever mye arbeid eller skaper støy å komme seg inn, er det enklest å gå forbi. Knusing av vinduer er ikke tyvens favorittsyssel, spesielt ikke hvis hele kroppen skal gjennom og ikke minst om tyvegodset må ut samme vei.

Nøkler på avveie?
Første bud for en sikker hverdag, er å ha kontroll på nøklene til boligen. Finnes det kopier hos tidligere beboere eller benytter du ”under matten”-teknikken, hjelper det lite med en sikker lås. Vær også forsiktig med hvilke signaler du ufrivillig sender til omverdenen.

Tenk over at du ikke legger ut invitasjoner som tom søppelkasse, aviser som ikke er tatt inn, langt gress, lys innendørs på feil tid av dagen og ikke minst nyttig inngangsverktøy som stige, øks etc.
Du kommer langt i sikring av boligen med sunt bondevett og gode naboer!

Neste skanse – fysisk hindring
Dersom tyven fremdeles ikke har mistet motet, er det vår tur; selve avlåsingen av boligen – inngangsdør, vinduer, balkongdør eller hva som måtte være aktuelt. TrioVing tilbyr et komplett produktspekter for sikring av dine verdier.

Mye har skjedd siden ”trekantnøkkelens” glansperiode. Vår patenterte låssylinder d12 vil øke sikkerheten i ditt hjem dramatisk. Ønsker du moderne elektronisk avlåsing med kode eller fjernkontroll som forenkler hverdagen for hele familien? Mulighetene er mange – sikre dine verdier med dagens teknologi.

Låsesmeder

Ta kontakt med ditt nærmeste TrioVing Sikkerhetssenter dersom du ønsker å øke  sikkerhetsnivået på boligen din,

Finn din nærmeste forhandler her