Finn din nærmeste forhandler

/global/scaled/5602x2437x15x238x1000x435/Other-Trioving-Produkter-finn-forhandler-COLOURBOX9973539.jpg

Det finnes over 200 registrerte låsesmeder i Norge. I tillegg kommer alle bygg- og jernvareforretningene som selger våre produkter for "Gjør-det-selv-markedet". Blant norske låsesmeder er det om lag 70 som er godkjente som TrioVing Sikkerhetssenter. Disse møter en rekke kvalitetskrav TrioVing anser som avgjørende, både i forhold til kompetanse, kapasitet og erfaring.

Montere selv eller trenger du hjelp?

Låsesmedene i Norge har en omfattende utdannelse og er et sikkert valg for deg som er ute etter gode løsninger og profesjonell montering – noe som også gir trygghet i forhold til forsikringsselskapenes krav.

Ved enklere operasjoner, som skifte av sylindre, låskasser etc., kan du gjøre jobben på egenhånd. Da velger du selv om du vil oppsøke byggvarehus, jernvarehandler, låsesmed eller en av TrioVings 71 Sikkerhetssentre.

TrioVing Sikkerhetssenter

Kontakter du et TrioVing Sikkerhetssenter, skaffer du deg tilgang til en unik ekspertise. Et TrioVing Sikkerhetssenter kan ta alle typer av arbeid med låser, beslag og annet sikringsarbeid.

Byggevarehus

Er du en tanke praktisk anlagt og har litt tid til overs? Da kan du velge å gjøre enklere jobber i hjemmet på egen hånd. TrioVing tilbyr en rekke produkter som sylindre, låskasser, låser, beslag, vindussikring, dørhåndtak etc. gjennom byggvarehus, jernvar…

Andre låsesmeder

Det stilles strenge kvalitets- og sikkerhetskrav til låsesmedene i Norge. Dersom du trenger hjelp til å velge låstype og ønsker profesjonell hjelp med monteringen, vil du blant landets 200 registrerte låsesmeder finne en som er nær deg.