Sikre balkongdør

/global/scaled/4901x2134x13x352x1000x435/Other-Trioving-Illustrasjonsfoto-ScanStockPhoto_image_1209892-terasseblokk.jpg

De fleste innbrudd skjer fra baksiden av huset. Her er arbeidsforholdene for tyven roligere. Det skal mer til å bli oppdaget, og det er ofte mye lettere å komme inn.

Mange balkongdører er utstyrt med enkle, usikrede vridere. Dessuten har disse dørene, som regel, relativt store glassflater. Dette gjør at tyvene velger å knuse vinduet i balkongdøren, ta hånden inn og vri om låsen – og vips er de inne. Nå har de ikke bare sikret seg inngang – men også utgang for tyvegodset.

Med relativt enkle grep kan du øke sikkerheten på baksiden av huset. Du kan for eksempel utstyre dørvrideren på balkongdøren med låssylinder og nøkkel. Husk da å fjerne nøkkelen fra døren når du ikke er hjemme – ellers er du like langt. Du kan også gå til anskaffelse av vridere med kodelås – Yale Balcony, hvor koden sitter i selve vrideren. Kun den som kan koden får åpnet døren.

Slike kodelåser fungerer ikke bare som sikkerhet mot uvedkommende som vil inn, men like godt som sikring for småtroll som vil ut. Yale Balcony gir både økt sikkerhet og enklere, nøkkelfri hverdag for husstanden.

Se våre produkter

Finn din nærmeste forhandler