Nye nettsider!

/Other/triovingNO/PRESSEMELDINGER/www-524x2247.jpg

Et lite steg for menneskeheten skulle vi tro, men desto større steg for oss. Ikke det at vi ikke har befunnet oss i den elektroniske verden en stund, men, vi har vel den siste tiden vært ganske klare på at forrige løsning ikke var helt optimal, for å si det mildt. Så får vi håpe at ny løsning er mer til brukernes nytte og behag.


Dere vil ganske sikkert kunne finne feil og unøyaktigheter i denne første tiden. Dere vil sikkert også søke informasjon dere ikke finner og som ikke er på plass ennå. For selv om vi lanserer nå, er vi ikke helt ferdige med å legge inn all informasjon, spesielt gjelder dette på produktsiden. På dette området vil vi jobbe ut over hele høsten og legge inn mer og mer informasjon, justere struktur dersom det er nødvendig og hele tiden jobbe for at dette nettstedet skal bli til solid nytte og glede for våre kunder og samarbeidspartnere – og de som ønsker å bli det.


Og her ønsker vi å kunne inngå en avtale; dersom du finner noe som bør justeres, utdypes, legges til eller trekkes fra eller hvis du har ris eller ros; ikke nøl med å ta kontakt med oss enten på post@trioving.no eller marketing@trioving.no .

Vi lytter! Kun med deres involvering kan dette nettstedet bli optimalt for dere!

På forhånd takk.