Nå kan resten av boligen også bli elektronisk

/global/scaled/3232x1408x0x1998x1000x435/Other-Trioving-Produkter-20140819-CF009771.jpg

Salget av elektroniske boliglåser har skutt i været den siste tiden. Har du en eldre dør med kasselås, har du imidlertid vært hindret fra å ta del i innovasjonen.

Mange bygårder i Norges byer har flotte dører fra en tid før de standarder som brukes i dag. Mange av disse dørene er utstyrt med smekklåser. Boder og garasjedører er også steder hvor det har vært brukt mye smekklåser.

– Har du en bygårdsleilighet med smekklås, eller ønsker elektronisk lås på bod- eller garasjedør, vil Yale Easy løse dette problemet, sier Rune Orderud, produktsjef i TrioVing.

Yale Easy er en kodestyrt smekklås, som er enkel å montere og passer til alle dører, enten døren har smekklås fra før, eller ikke.

– At Yale Easy nå kommer på markedet, vil si at flere kan ta del i den elektroniske utviklingen, og et større antall dører kan bli oppgradert, sier Morten Svensen, marketing- og kommunikasjonssjef i TrioVing.

Elektronisk for vindu og balkongdør
Det finnes også løsninger for å gjøre vinduer og balkongdør nøkkelfri. Yale Window og Yale Balcony er elektroniske kodelåser, som opereres uten nøkkel. Fordelen med elektronisk vindu- og balkongdør lås er mange.

– Innstigningstyverier, der tyven knuser glasset og åpner vindu eller balkongdør, vil bli forhindret med Yale Window og Yale Balcony. Hvis dette skjer må tyven kjenne til koden. En kodelås på vindu eller balkongdør er også en god barnesikring, sier Per Nilsson, produktsjef i TrioVing.

Les mer om Yale dør- og vindussikring her.

Kontaktperson:
Marketing- og kommunikasjonssjef i TrioVing, Morten Svensen,
telefon 901 06 007