Yale Doorman FG-godkjent

/global/scaled/1654x720x119x235x1000x435/Yale-yaledoormanNO-start page-Yale Doorman finger på tastatur close up 09-2011 DM_CMYK.jpg

Nye normer for forsikringsgodkjenning åpner nå for godkjennelse av elektroniske dørlåser for privatmarkedet.

-Vi er veldig fornøyde med og stolte av at Yale Doorman er den første og eneste elektroniske boliglåsen som så langt er godkjent av FG, sier Morten Svensen, Marketingsjef i TrioVing. Selskapet står bak den elektroniske dørlåsen, som gjør det mulig å erstatte den tradisjonelle nøkkelen med brikke, kode eller fjernkontroll.

– Godkjennelsen fra FG er en annerkjennelse av våre låser og vårt sikkerhetsarbeid. Inntil for kun kort tid siden har nordmenn flest bare kommet i berøring med slik teknologi gjennom elektronisk adgangskontroll på jobben eller i boligsameiet. Nå er nøkkelfritt blitt et reelt alternativ også når folk velger lås til egen ytterdør. Over 60.000 husholdninger har nå kjøpt låsen.

– Å endre vaner på et sikkerhetsområde kan virke skummelt for mange, men når utviklingen først har kommet i gang, vil takten øke. Samtidig ser vi nødvendigheten av at eksisterende regelverk stadig må justeres. Det har vi også sett i land som har vært tidlig ute. Aller lengst har man kommet i Sør-Korea, hvor mer enn 70 prosent av private inngangsdører nå låses elektronisk.

Elektronikken løser en rekke hverdagsproblemer som at nøkler mistes, at familiemedlemmer låser seg ute eller at noen skal inn i huset mens ingen er hjemme.

Søk og les mer på FG sine sider

 

Morten Svensen, Marketing- og kommunikasjonssjef, TrioVing